U kiest voor uw eigen dierenarts? Dat kan ook.

Paardenartsen.nl werkt volgens de wettelijke bepalingen, waarin sinds september 2011 staat dat ontwormingsmiddelen uitsluitend mogen worden afgegeven op basis van een recept (URA) van een dierenarts, die zich minstens één maal per jaar op grond van een bezoek ter plaatse, op de hoogte heeft kunnen stellen van de leefomstandigheden van het paard. Lees meer>

U bent uiteraard geheel vrij in uw keuzes voor een dierenarts. Paardenarsten.nl hecht er echter, mede in uw eigen belang, grote waarde aan om de te volgen procedure te standaardiseren.
Alle gegevens worden namelijk in uw persoonlijke dossier opgeslagen, waarin u elk moment toegang toe hebt. U weet dus exact wanneer u welk wormmiddel moet toedienen of hebt toegediend.
Ook alle andere URA middelen, die u in onze Vetinal apotheek hebt aangeschaft, staan daar overzichtelijk geregistreerd.

Downloaden of printen.

De benodigde formulieren kunt u met een simpele muisklik openen en printen of opslaan. Uw dierenarts kan deze formulieren vervolgens invullen en ondertekenen. U kunt deze dan op twee manieren aan ons toezenden:

1. Inscannen en mailen naar info@paardenartsen.nl
2. In een envelop per post sturen naar Paardenartsen.nl, Antwoordnummer 1148, 7500 VB, Enschede.

Zodra wij de formulieren hebben ontvangen, worden deze verwerkt en krijgt u per mail een overzicht van de door u bestelde producten. Vermeld daarom duidelijk uw e-mailadres!

Kosten.

De kosten die uw dierenarts rekent voor het maken van een behandelplan kunnen uiteenlopen en zijn afhan- kelijk van mogelijke onderlinge afspraken.

Wilt u gebruik maken van een arts van Paardenartsen.nl, dan hoeft u slechts hier de benodigde gegevens in te vullen, een afspraak in te plannen en vervolgens neemt onze dierenarts contact met u op.

Download en printen

Recept Richtlijnen behandelplan

Veelgestelde vragen  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy beleid  |