Inloggen
Wachtwoord vergeten?


Aanmelden is momenteel niet meer mogelijk.

Waarom paardenartsen.nl

Ontwormingsplan en jaarrecept
Op de afgesproken datum brengt één van onze dierenartsen u een bezoek. Onze dierenarts maakt dan een inventarisatie van de leefomgeving, zoals opstal- en beweidingsmogelijkheden en de opbouw van de stapel (jaarlingen, oudere paarden, drachtige merries). Na de beoordeling van de bestaande ontwormingsstrategie en -middelen, wordt een behandelplan afgegeven samen met een jaarrecept voor de wormkuren. Dit recept wordt automatisch doorgestuurd naar onze online apotheek Vetinal.nl. en zorgt ervoor dat u de wormkuren gemakkelijk kunt blijven bestellen.

Overige diensten

Mestonderzoek
U krijgt een onderzoeksset per post toegestuurd. De mestmonster kunt u in de speciale verpakking sturen naar paardenartsen.nl. Het onderzoek vindt plaats in ons eigen laboratorium. Binnen 3 werkdagen na ontvangst van het mestmonster krijgt u de resultaten, inclusief een advies toegezonden.

Kosten per monster: 19,97
[16,50 excl. BTW]

Vaccinatie
Vaccinatie(inenting) tegen influenza en tetanus dient jaarlijks te worden herhaald. Het is verplicht uw paard te beschermen tegen influenza wanneer u deelneemt aan wedstrijden. Alleen in combinatie met het bezoek voor het ontwormingsplan!

Prijs op aanvraag

Home Waarom Wat Hoe
Veelgestelde vragen  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy beleid  |